Team testen

Het testen van een heel team waarbij m.n. het nauwkeurig bijhouden en inzichtelijk maken van de hartfrequentie en de daarbij behorende percentages van de maximale hartslag worden weergegeven, vergt speciale apparatuur. Het heeft grote voordelen voor teamsporters en het begeleidend team om als totaliteit getest te kunnen worden. Er wordt bijvoorbeeld veel minder een beroep gedaan op de beschikbare tijd. Bovendien zijn de kosten vele malen lager. Daarnaast is het in teamverband testen en het in een cyclus uitvoeren van specifieke trainingen een veel motiverender vorm waardoor de sporters betere testresultaten laten zien.

Inspanningstesten.nl gebruikt gespecialiseerde apparatuur waardoor dit mogelijk wordt. Via een beeldscherm of een groot presentatie scherm worden alle gegevens van de test of training actueel getoond en bijgehouden. Na afloop kunnen alle gegevens samengevat worden weergegeven en kan tevens bepaald worden of de gebruikte trainingsmethoden en/of wijze van werken de vruchten afwerpt die beoogd waren. Op basis daarvan is bijsturen eenvoudig.

Inspanningstesten.nl is een onderdeel van "Centrum voor bewegen", www.centrumvoorbewegen.nl                        Plesmanstraat 2   3905KZ    Veenendaal    0318-645090